Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς από Εργοτέλη-Πλατανιά


Οι οργανωμένοι οπαδοί των Πλατανιά και Εργοτέλη αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση με την συμπεριφορά τους, δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει και όχι να χωρίσει.

Πριν από την διεξαγωγή του ματς του Πλατανιά με τον Εργοτέλη στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, οι οργανωμένοι φίλοι (Daltons) της ηρακλειώτικης ομάδας επισκέφθηκαν το στέκι των οργανωμένων φίλων (Ultras) των Χανιωτών, στον πάνω Πλατανιά, όπου έτυχαν θερμής φιλοξενίας. Οι φίλοι των δύο ομάδων έφαγαν και διασκέδασαν μαζί με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.
Λίγες ώρες αργότερα, έδωσαν δείγματα πολύ καλής συμπεριφοράς στο γήπεδο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons σημειώνει ότι:

«αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα αδέλφια μας της Λέσχης Πλατανιά Ultras για την πολύ καλή υποδοχή και φιλοξενία που είχαμε πριν και κατά διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας και το πιστεύουμε ότι η ομάδα να συνεχίσει στην Σούπερ Λίγκα. Και του χρόνου να μας δοθεί ευκαιρία να επαναλάβουμε ό,τι καλό ξεκινήσαμε». 

Πηγή: gazzetta.gr

1 comment

pavvou είπε...

Αυτά μόνο στην ...αγγλία γίνονται.

αλλά "έπαιξε" το θέμα σε κανά πρωτοσέλιδο φυλλάδας ή "πρωτοσέλιδο" σε site;;

11 Φεβρουαρίου 2014 - 11:23 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου